La FEHT i el Patronat de Turisme de Tarragona inicien la col·laboració per al desenvolupament de la promoció turística conjunta de la ciutat

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) han signat un acord de col·laboració que ha de servir com un primer contacte per tal d’ajudar en la promoció del turisme a la ciutat de Tarragona. Així, per una banda, Marta Álvarez, gerent de la FEHT i, per l’altra, Inmaculada Rodríguez, consellera de Turisme i Pla Estratègic de l’Ajuntament de Tarragona han impulsat aquest conveni que té com a principal objectiu establir un marc d’enteniment i complicitat entre el sector públic i privat per a la promoció turística de la ciutat.

Tal com comenta Marta Álvarez, “pretenem que amb aquest acord, puguem generar les sinèrgies necessàries perquè la ciutat de Tarragona s’integri en les estructures de decisió turística de la Costa Daurada, aportant el seu model turístic cultural per tal d’incrementar les opcions de desestacionalització del territori”.

Per la seva banda, la consellera Rodríguez afirma que “més enllà de les primeres accions de col·laboració concretes que posarem en marxa properament, volem iniciar un camí conjunt per potenciar encara més, en la mesura del possible, els esforços d’ambdues institucions en la promoció per enfortir el sector turístic”.

Totes dues entitats valoren que el més important del present acord és la declaració d’intenció de col·laboració en qualsevol acció o activitat que representi un benefici per a ambdues parts en el marc del desenvolupament de la promoció turística de la zona, com poden ser famtrips, presstrips, presentacions a professionals, jornades i workshops o qualsevol altre tipus d’esdeveniment.

Així, aquest primer acord de col·laboració, inclou:

  • Repartiment físic a les recepcions de tots els establiments turístics potencials (hotels, càmpings, apartaments i agències de viatges receptives) associats a la FEHT de tota la informació turística relacionada amb el Patrimoni Mundial de Tarragona.
  • Presència de flyers promocionals de Tarragona als expositors situats a les recepcions dels hotels de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.
  • Informació de Tarragona a la revista Daurada Magazine 2018. Es tracta d’una publicació de més de 100 pàgines que presenta tota l’oferta d’activitats relacionades amb el turisme i que els visitants la poden trobar a totes les habitacions dels hotels, càmpings o apartaments associats a la
  • Col·laboració del PMTT en el newsletter setmanal de la FEHT per poder informar i fer arribar a tots els associats les campanyes informatives programades pel PMTT.

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)