La FEHT es reuneix amb empresaris turístics de l’Ebre per valorar l’any 2021 i planificar el vinent

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) -l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació- s’ha reunit avui a Tortosa amb representats i associats de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de repassar les accions de promoció i de formació que s’han dut a terme enguany. A més, ja s’ha planificat la Jornada Treballa al Turisme que es farà per primer cop el març del 2022 a les Terres de l’Ebre i també s’han tractat els temes i necessitats dels empresaris del sector turístic amb els quals la FEHT hi treballarà durant el proper any.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT, ha volgut agrair a Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona la seva assistència “un fet que denota la fantàstica col·laboració público-privada que estem realitzant amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, sobretot en plans de promoció on, enguany, també hem fet diverses accions relacionades amb les Terres de l’Ebre”. A més, Cabré ha assegurat que “és vital per a tot el sector turístic de la demarcació que anem tots a una. Per això, des de la FEHT impulsarem més reunions locals com la que hem fet avui. Hem de ser capaços posar sobre la taula i compartir les necessitats dels empresaris turístics de cada zona i treballar-ho de forma conjunta”.

A la reunió també han participat Jaume Orteu, president de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre; Joan Calvet, president de l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre; Àngels Ferré, en representació de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre; Gabriel Colomé, representant de la FEHT a les Terres de l’Ebre, a més de diversos empresaris associats.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)