La Costa Daurada presenta la seva oferta turística a Bielorússia

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, així com les empreses PortAventura World, Viajes Olympia i les cadenes hoteleres Ohtels, Grup Reside, H10, Best Hotels, 4R i Estival Park han participat recentment en un roadshow a les ciutats bielorusses de Gomel, Minsk i Mogilev en el què van presentar la Costa Daurada i, més concretament, les destinacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, davant de més de 300 agents de viatges i operadors turístics locals. Aquest acte de promoció va ser organitzat per Viajes Olympia, de la mà dels touroperadors russos Intercity i Rosting.

La Costa Daurada destaca com una destinació turística familiar de qualitat per la seva àmplia oferta d’allotjament, d’activitats d’oci i lleure, gastronomia i serveis, a més del clima assolellat, convertint-se en un lloc ideal per als turistes bielorussos.

David Batalla, president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) ha afirmat que “Bielorússia és un mercat emergent complementari al rus i mou un volum important de turistes, cada cop més. Aquest és el segon any que realitzem el roadshow i hem tingut una molt bona rebuda per part dels agents de viatges locals, que han mostrat un gran interès en el turisme familiar, especialment per les platges, PortAventura World i en la imminent obertura de Ferrari Land. Els 320 agents de viatge que han assistit a les presentacions del roadshow també han valorat enormement la tasca desenvolupada pels hotelers de la Costa Daurada per incrementar l’estàndard de qualitat dels seus establiments, duent a terme un ampli conjunt de reformes.”

Aquesta acció de promoció a Bielorússia s’emmarca dins les sinergies que han sorgit fruit de la col·laboració entre el sector privat, la FEHT amb els seus associats i el sector públic, en aquest cas els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca.

Sobre la FEHT

La FEHT, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament i la restauració de la província de Tarragona. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya.

Integra les següents organitzacions professionals: l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. PortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona. www.feht-turisme.org

 

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)