La Costa Daurada participa en una fira a Ucraïna per captar nous visitants

Els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca conjuntament amb PortAventura World i la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), han participat en la UITT (Ukraine International Travel & Tourism Exhibition), una fira centrada en el turisme, tant per a públic professional com per públic final, celebrada del 29 al 31 de març a Kiev (Ucraïna).

La presència a aquesta fira respon a la voluntat de continuar promocionant la Costa Daurada, la seva àmplia oferta d’allotjaments i serveis turístics, així com les principals poblacions –Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda-, com una destinació familiar líder al Mediterrani per als turistes dels països de l’est d’Europa.

Aquesta tasca s’emmarca dins el pla de promoció turística de la Costa Daurada signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, l’empresa PortAventura World, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la FEHT. Es tracta d’una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts provinents de l’impost a les pernoctacions en establiments reglats per impulsar la promoció i la comercialització dels productes i els serveis turístics del territori.

Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha afirmat que “Ucraïna és un mercat complementari al rus. Però, a més del rus, també volem arribar a altres potencials clients de l’Europa de l’Est, com els ucraïnesos, que a curt o mitjà termini, segur que ens poden aportar un elevat nombre de visitants”.

A més, afegeix que “estem apostant fort per captar visitants de països que turísticament es poden considerar com a emergents. Segurament, després del gran interès que hem rebut per part del públic en aquest fira, l’any vinent hi tornarem per continuar treballant el mercat ucraïnès. Ha estat una experiència positiva i molt productiva”, conclou.

Els visitants de la fira UITT van mostrar molta curiositat per la Costa Daurada, sobretot per les múltiples possibilitats d’allotjament, oci i gastronomia que s’ofereixen, per Ferrari Land i les platges.

La FEHT, conjuntament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca i el parc temàtic PortAventura World, van compartir estand a l’UITT amb l’Agència Catalana de Turisme.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)