La Costa Daurada es promociona als països escandinaus 

Representants del sector turístic de la Costa Daurada, juntament amb responsables de la Federació d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), van participar dimecres passat, dia 23 de novembre, en un workshop que va tenir lloc a Oslo per tal de  promocionar l’oferta turística de la Costa Daurada entre agents de viatges de Noruega.

El workshop, que es va organitzar amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme, va comptar amb la participació d’una vintena d’agents de viatges que van mantenir una trobada amb una representació d’empresaris de la Costa Daurada dels sectors de l’allotjament, les agències de viatge receptives i les empreses dedicades a l’entreteniment, per tal de promocionar el territori i poder establir noves col·laboracions.

Aquesta acció s’emmarca en una estratègia més àmplia de promoció als països escandinaus, dins de la qual també es van dur a terme una sèrie de visites comercials a Islàndia aquest mes de novembre mateix. Representants del territori i els Patronats de Turisme van visitar diferents agents de viatge islandesos durant dos dies per tal de presentar la destinació i les seves novetats.

Dues trobades que han permès promocionar productes turístics prioritaris pels països escandinaus com ara les estades esportives o el turisme en família.  De fet, el golf, el ciclisme, el futbol i el turisme familiar són algunes de les apostes més fortes per part del territori que renova i amplia contínuament les instal·lacions i equipaments per tal d’afavorir el turisme orientat a l’esport i els viatges en família en un entorn privilegiat com el de la Costa Daurada.

A aquestes accions cal sumar-hi aquelles que els representants de Cambrils, Salou, Vila-seca-La Pineda i la Costa Daurada duen a terme de manera continuada i que han permès obtenir unes xifres gairebé rècord en el que va d’any. De fet, en els primers nou mesos de 2016, la Costa Daurada ha registrat més de 16 milions de pernoctacions als seus allotjaments, la qual cosa suposa un augment del 8,8% respecte a l’any anterior.

Tot i que els mercats emissors més importants continuen essent el britànic i el francès, els països escandinaus presenten grans possibilitats de creixement.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)