La Costa Daurada es promociona a Polònia davant de 200 agents de viatge

Representants de la Costa Daurada s’han reunit, recentment, amb 200 agents de viatge del touroperador TUI en el marc de la segona edició de les Jornades TUI Poland Spanish Event celebrades a Varsòvia, segons informacions facilitades per l’Ajuntament de Salou.

L’acció ha tingut format workshop en el que representants de Costa Daurada han presentat la destinació, les seves possibilitats a nivell turístic i les novetats de la temporada. Entre aquestes, la propera obertura de Ferrari Land a PortAventura.

L’acció ha permès augmentar el coneixement de la zona entre els agents de viatges de TUI, un dels principals touroperadors de l’Estat i el principal majorista a la Costa Daurada.

Segons dades facilitades per Turespaña, fins 157.700 turistes provinents de Polònia van visitar a Catalunya en el període comprès entre gener i agost del 2016 registrant 700.000 pernoctacions en allotjaments del territori. Unes xifres que situen Catalunya en el segon territori més visitat de l’estat.

A més, l’arribada de turistes polonesos a Catalunya ha augmentat un 14,39% respecte al mateix període del 2015. Un creixement que situa Polònia com un mercat prioritari per la Costa Daurada.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)