La Conselleria de Treball estén la mà al sector empresarial turístic de la Costa Daurada central per treballar plegats

El president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), David Batalla, va mantenir divendres passat a la tarda una entrevista amb la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci (PCT), a Vila-seca.

A la reunió, a la qual hi van assistir també diversos membres de la junta de la FEHT, es va donar compte a la consellera de quines entitats conformen la Federació, així com la importància que té el fet que el sector turístic treballi unit al coneixement del Parc Científic i Tecnològic (PCT) i de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

La consellera Bassa va exposar la intenció del seu departament de tirar endavant iniciatives en col·laboració amb els empresaris. Per la seva banda, aquests li van transmetre les especificitats del treball al sector turístic. Així mateix, es van treballar assumptes de formació, un aspecte estratègic molt important en què el sector empresarial hi dedica recursos i iniciatives.

Per part del sector empresarial, a la trobada, feta a petició dels Serveis Territorials de Treball, hi  va assistir el portaveu de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Eduard Farriol; el gerent  de la FEHT, Joan Antón; la presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Berta Cabré; i el president de l’Associació d’Hotels de Tarragona, Xavier Jornet. Per part de la Generalitat de Catalunya van assistir-hi la consellera Bassa i el delegat dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona, Francesc Tarragona.

Sobre la FEHT

La FEHT, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament i la restauració de la província de Tarragona. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya.

Integra les següents organitzacions professionals: l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada; l’Associació  d’Agències  de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. PortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona.

www.feht-turisme.org

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)