Jornada sobre l’aplicació de la gamificació com a eina estratègica en turisme, el 5 d’octubre, a Vila-seca

El Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya organitza amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili la jornada “La gamificació. Eina estratègica per al turisme?”, que tindrà lloc el divendres, 5 d’octubre, al matí, a l’Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia al Campus Vila-seca de la URV.

La jornada comptarà amb una presentació per conèixer què és la gamificació i què pot aportar al turisme i dues taules rodones La primera d’elles tractarà sobre les aplicaciones de la ludificació al sector turístic i els avantatges del seu ús, de la mà d’empreses especialitzades, per establir un debat amb tots els assistents. La segona, aportarà experiències d’empreses, destinacions i recursos.

La gamificació és l’aplicació de tècniques o elements del joc en entorns no lúdics, i s’usa en diversos sectores com els recursos humans, la formació o el turisme. Les tecnologías i els mòbils han multiplica les opciones que la gamificació pot superas per al sector turístic, des de la comercializació, fidelització o el màrqueting fins a la millora de l’experiència.

Les inscripcions s’obriran el mes de setembre al correu:

inscripcions@pct-turisme.cat

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)