Joan Calvet: ‘Les sancions als apartaments il·legals són vitals’

El president de l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada, Joan Calvet, manifestava en una entrevista al periòdic La Vila dijous passat que “és vital que la Generalitat sancioni els apartaments il·legals”, en referència a la notícia difosa recentment pel Govern, on anuncia que ha resolt 502 expedients sancionadors en el marc de la campanya d’inspecció a gestors i propietaris, amb multes que sumen més de dos milions d’euros.

En una informació feta pública recentment, publica La Vila, el Departament d’Empresa i Coneixement, en l’àmbit dels habitantes d’ús turístic i dels apartaments turístics apuntaba que s’han realizat 10.316 activistats inspectores que han derivat en l’obertura de 661 expedients sancionadors a propietats i gestors de tot Catalunya”.

D’aquests expedients ja se n’han resolt 502 amb multes que oscil·lent entre els 3.001 i els 30.000 euros i que sumen un total de més de 2 milions d’euros.

Per demarcacions, les inspeccions sancionadores es distribueixen de la següent manera: 78 a Tarragona, 252 a Barcelona, 22 a Lleida i 150 a Girona.

Pel president del sector apartamentístic de la Costa Daurada, “som els primers interessats en que es regularitzin els apartaments il·legals, perquè sembla que ho siguem tots i no és veritat, ja que nosaltres portem treballant amb el sector des de fa 40 anys”.

Més info a:

https://issuu.com/lavilacostadaurada/docs/la_vila_361/19?e=0

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)