Francesc Pintado, nou president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT)

Francesc Pintado és, des del passat dia 29 de maig, el nou president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT). En aquesta data es va realitzar l’assemblea anual general de l’entitat i es van fer públics els nous càrrecs, que tindran una vigència de quatre anys.

La junta, doncs, està formada per:

  • Francesc Pintado, director d’operacions d’Oh!tels, que ocupa el càrrec  de president
  • Miquel Martí, director d’El Bufet d’Altafulla, que ocupa el càrrec de tresorer
  • Narcís Batlle, director de l’Hotel AC Tarragona, que ocupa el càrrec de secretari

La nova junta, formada per 22 associats dels més de 500 hotels, bars i restaurants que formen part de l’AEHT, té com a objectiu recuperar el sentiment de pertinença a aquesta associació amb 40 anys d’història per on han passat grans restauradors i hotelers de la província. També vol potenciar la seva presència al territori i aglutinar el màxim nombre d’establiments per aconseguir la força necessària que li permeti defensar, encara més, els interessos dels seus associats.

La nova junta es presenta com un equip actiu format per professionals punters del sector que treballaran per defensar, ajudar i fer créixer el sector de l’hostaleria i la restauració a la província de Tarragona.

“Es un orgull representar al gremi. Els meus avis i pare han estat empresaris del sector i ara els tres germans ens hi dediquem”, comenta Francesc Pintado, nou president de l’AEHT, qui ocupa el lloc de Xavier Jornet (actualment president emèrit) durant els propers quatre anys.

Entre altres reptes la nova junta es proposa professionalitzar el sistema de treball; enfortir els patrocinis i convenis amb proveïdors i industrials que ofereixin avantatges als associats; iniciar un pla comercial per captar nous hotels, càmpings, restaurants i bars posant especial èmfasi en la incorporació d’associacions de restaurants de la província.

L’AEHT també ha començat a organitzar esdeveniments propis (com el Tarragona Dtapes) i seguirà amb el sopar anual de l’AEHT el mes d’octubre o el dinar anual de savis, amb el qual es pretén reunir els millors restauradors de la província. Per altra banda, l’AEHT també vol recolzar totes les jornades gastronòmiques que s’organitzen a les comarques de Tarragona.

La formació, és també un objectiu bàsic de l’associació. En aquest moment, està treballant per oferir entre 4 i 6 formacions anuals amb eminències del sector, mantenint les sinergies amb l’Escola d’Hoteleria de Cambrils. I seguirà promovent les formacions bàsiques imprescindibles per assegurar la formació contínua i el creixement professional dels associats.

Per últim, es vol recuperar la guia de restaurants de la província, així com la revista trimestral de l’AEH, amb entrevistes a associats, reportatges del sector i publicitat pràctica.

Tots ells, un seguit de projectes i reptes destinats a enfortir l’associació i els establiments del sector a la província de Tarragona.

El nou president de l’AEHT  ho té clar: “Treballaré amb il.lusió. És un repte i una responsabilitat que em motiven moltíssim”

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)