França s’emporta el trofeu Costa Daurada Trophy U19 WNT amb una victòria 2- 1

Avui a les 16h començava el darrer partit del “COSTA DAURADA TROPHY U19 WNT” de futbol femení enfrontant de nou França contra Bèlgica. En el primer partit les franceses van guanyar el partit per 0-2 que els va donar la victòria a la primera volta. Avui França s’ha consolidat com a guanyadora del torneig amb un 2-1.

La primera part es tancava amb un 0-1 gol de la jugadora belga Lore Jacobs (9) al minut 26′. La jugadores han lluitat i defensat una emocionant segona part en què la selecció francesa ha pres avantatge amb els gols de Louna Ribadeira (9) al minut 83 i gol de Maelle Seguin (6) al minut 85 gols que ha donat la victòria a França.

Finalitzat el partit s’ha fet el lliurament de trofeus, Louna Ribadeira (9) ha aconseguit el trofeu a la jugadora més valuosa, i l’ha recollit de la mà de la Sra. Kristle Masset de Viajes Velero. L’equip subcampió, la Selecció Belga, ha recollit el trofeu de la mà de la Sra. Berta Cabré, Presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT) i l’equip guanyador, la Selecció Francesa ha recollit el seu trofeu de les mans de la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la Sra. Camí Mendoza.

Totes dues seleccions han valorat molt positivament la participació al torneig i s’han mostrat molt satisfetes amb l’organització del Costa Daurada Trophy que els ha servit com a preparatòria per al campionat d’Europa Sub-19, on Bèlgica acollirà la fase final del Campionat de la UEFA del 2023 del 18 al 30 de juliol.

L’organització s’ha mostrat també molt satisfeta amb el desenvolupament del torneig i espera començar a preparar aviat la 3a edició, en què algunes seleccions ja s’han mostrat molt interessades a participar-hi.

El sistema de joc és un sistema de dos partits. Cada equip participant jugarà 2 (dos) partits contra l’altre equip participant, amb 3 (tres) punts per victòria, 1 (un) punt per empat i cap punt per derrota. Després dels (dos) partits, el guanyador respectiu del trofeu és l’equip que hagi anotat més punts.

Diferents caçatalents de talla internacional s’han interessat pel torneig i visitaran la Costa Daurada a la recerca de noves promeses del futbol femení.

Aquest torneig està organitzat per l’empresa Lazz Sports, Agent FIFA de partits llicenciats i intermediari, i Viajes Velero, agència receptiva i emissora, ubicada a Salou.

Aquesta acció de promoció s’emmarca dins del pla conjunt de la Costa Daurada, signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la FEHT.

La FEHT, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament de la província de Tarragona, i té com a objectiu principal satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquest sector, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent a aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, cosa que representa una col·laboració única a Catalunya.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)