Els professionals de la restauració de la Costa Daurada es formen en gastronomia xinesa

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) amb la col·laboració de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils organitza, pel dijous vinent, dia 10 de maig, la jornada gastronòmica ‘Cultura i tradició en la gastronomia xinesa’. La ponència està dirigida als professionals de l’hostaleria i la restauració de la província.

Amb aquesta jornada, la FEHT continua l’aposta per la formació constant al sector, per tal que els visitants de la destinació trobin novetats i més serveis. Així, Eduard Farriol, apunta que “hem de sorprendre i captivar a les persones que visiten la Costa Daurada, per això des de la FEHT, apostem perquè els nostres restauradors coneguin diferents tipus de cuina i que innovin en els menús i menjars que elaboren”. A més, afegeix que “la cuina oriental té molt bona acceptació i està de moda”.

El curs sobre ‘Cultura i tradició en la gastronomia xinesa’ es durà a terme a les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Vila-seca. Des de les 9 h i fins al migdia diferents especialistes en gastronomia xinesa impartiran ponències. Així, el programa complet de la jornada és: Benvinguda i presentació, de 9 h a 9.30 h; tradició i gastronomia xinesa, peculiaritats i especialitats amb les diferents formes de cuinar, de 10 h a 11.30 h; coffee Break, d’11.30 h a 12 h; relació dels beneficis de la cuina xinesa amb la salut, de 12 h a 13 h; breu demostració d’una preparació de gastronomia xinesa, de 13 h a 14 h.

En la realització i organització d’aquesta jornada hi col·laboren l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona. A més, hi col·laboren l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació de Càmpings de Tarragona Unique Camping Destination; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives Costa Daurada; l’Associació d’Hotels de Tarragona; la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT).

Més informació i inscripcions trucant al telèfon 977 38 50 57 (Silvia Delgado) o bé al mail ahotels@costa-daurada.com

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)