Els hotels de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre aconsegueixen un 8 de valoració mitjana en plataformes online

L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre -l’entitat que representa més de 110 hotels que ofereixen el 90% de les places hoteleres de tota la demarcació-, ha celebrat la seva assemblea anual a l’Hotel Blaumar de Salou. Aquesta ha servit per compartir les accions, gestions i serveis duts a terme durant l’any en matèries de promoció, comunicació interna i externa, formació, acords amb entitats i recursos humans. A més, s’han presentat les noves propostes de serveis per al 2024 i també s’ha aprovat la pròrroga dels actuals membres de la Junta durant dos anys més de mandat.

Durant l’acte, el president Albert Savé, ha destacat l’esforç que s’ha fet darrerament en formació, “hem de continuar invertint en la qualitat dels serveis que volem oferir als nostres establiments per satisfer i fidelitzar els nostres visitants, això passa per tenir uns treballadors motivats i amb els coneixements necessaris. Els treballadors i treballadores són la clau dels nostres hotels” afirma Savé. Per això, des de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, durant el 2023, han organitzat 102 cursos on hi han participat més de 1.500 professionals.

Així mateix, s’ha donat la benvinguda als tres nous hotels associats: l’hotel Can Solé (Cambrils) de dues estrelles, aparthotel Terra Aurea (Salou) de tres estrelles i l’hotel Boutique Akquaaa (Calafell) de quatre estrelles. Albert Savé, s’ha mostrat molt satisfet en veure el creixement de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre: “En els darrers anys hem incorporat hotels d’arreu de la província de Tarragona a la nostra associació, demostrant que els serveis que oferim i la defensa del nostre sector és un actiu molt important per a les empreses hoteleres. Actualment, ja representem més de 60.000 places, el 90% de les que té la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre”. A més, també s’ha aprofitat l’ocasió per presentar a tots els associats el nou web de l’Associació: www.tarragonahotels.com.

Els hotelers també han participat en el XXIII Sopar de l’Associació, celebrat al mateix hotel Blaumar, per compartir experiències. Enguany, també s’ha entregat un reconeixement als establiments hotelers associats que han aconseguit les millors puntuacions a les diferents plataformes de reserves online al llarg de l’any 2023. Així, els premiats han estat: amb l’estrella d’or, l’aparthotel Terra Aurea; amb l’estrella de plata, el PortAventura Hotel Mansión de Lucy; amb l’estrella de bronze, l’Oassium Hotel at Estival Park. Savé ha explicat que “més del 90% dels nostres associats reben una qualificació d’entre notable i excel·lent. La nota mitjana que aconseguim és de 8 sobre 10. Aquesta dada demostra que els establiments hotelers de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre continuen treballant per un servei de qualitat”.

Finalment, la cadena hotelera Oh!tels ha rebut una distinció per ser l’entitat associada que ha col·laborat durant el 2023 per millorar les competències dels seus treballadors i treballadores, formant professionals per garantir un servei de qualitat per als clients. Totes aquestes són formacions que ofereix l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre durant el transcurs de l’any.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)