Els càmpings de Tarragona continuen rebent reconeixements internacionals

Aquesta setmana s’ha fet entrega dels ACSI Awards 2023 en una gala celebrada a Altea (Alacant). En aquesta segona edició d’aquests premis, nou càmpings de la demarcació de Tarragona han rebut distincions. Així, el Playa Montroig Camping Resort ha estat reconegut com a millor càmping d’Espanya; La Torre del Sol (Mont-roig del Camp) ha guanyat en la categoria “Càmping més divertit per a nens d’Espanya” i set càmpings més han rebut una menció d’honor per trobar-se entre els 50 millors càmpings d’Espanya. Aquests han estat: Càmping Estanyet (Les Cases d’Alcanar), Alannia Els Prats (Mont-roig del Camp), Camping Joan Bungalow Park (Cambrils), Camping La Llosa & Bungalow Park (Cambrils), Camping & Resort Sangulí Salou, Tamarit Beach Resort (Tarragona) i Stel Camping & Bungalows Resort (Roda de Berà).

Mireia Sans, presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha explicat que “aquests premis els decideixen campistes de tot Europa que voten el seu càmping favorit en diverses categories. És un orgull que nou dels càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre estiguin entre els cinquanta millors de l’Estat i que un dels nostres hagi estat votat com el millor de tots”. Sans ha afegit que “la nostra província és líder al món del càmping; som una destinació única amb uns càmpings fantàstics, tant a la costa com a l’interior. Aquests reconeixements que contínuament anem rebent ens posicionen com els referents. Els hi vull donar les gràcies a tots els càmpings per totes les inversions i per tot el servei que ofereixen als nostres visitants, és un esforç important”.

ACSI Awards 2023

ACSI és una empresa holandesa especialista en càmpings líder a Europa. El seu objectiu és aglutinar en un mateix lloc, tota l’oferta i informació sobre càmpings de tot Europa. Aquests càmpings són revisats per inspectors anualment per assegurar-se que continuen reunint els requisits necessaris per formar part d’aquesta plataforma. ACSI es limita a oferir informació objectiva i nivells de qualitat, són els campistes qui en fan les valoracions.

Així el 2022, ACSI va lliurar per primera vegada els ACSI Awards amb un total de 50.000 vots i tant càmpings com campistes van respondre amb gran entusiasme a la iniciativa. En aquesta segona edició la votació s’ha dut a terme a través dels diferents llocs web d’ACSI, que acumulen anualment 60 milions de visites i inclouen informació sobre més de 9.500 càmpings. A cada país es podia votar en diferents categories i la participació ha estat aclaparadora, també aquest any. En aquesta edició hi ha hagut deu categories: millor càmping d’Espanya, càmping més divertit per als nens, càmping més cordial amb els gossos, la piscina de càmping més bonica, càmping amb la millor ubicació, càmping més esportiu, millor restaurant de càmping, millors parcel·les per a autocaravanes, millor càmping petit amb encant i càmping amb els millors sanitaris.

Els càmpings guanyadors d’Espanya van rebre el reconeixement de mans del director executiu d’ACSI, Ramon van Reine.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)