Els acords a les Comunitats de Propietaris protagonitzen la Jornada de Turisme de l’Associació d’Apartaments

Més de 50 professionals del sector han assistit aquest matí a la Jornada de Turisme, organitzada per l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre (AAT). L’esdeveniment, celebrat a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp, s’ha iniciat amb la benvinguda feta per la Regidora de Turisme de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez, i el President de l’AAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Joan Calvet.

Durant la primera conferència s’han debatut alguns dels principals temes d’interès del sector apartamentístic reglat. Així, per exemple, Ibana Pacheco, membre de la Junta Directiva de l’AAT; Quim Cristià, Vicepresident de l’AAT, i Òscar Busquets de l’Institut Qualitas, Advocat i Assessor Jurídic de l’AAT han tractat l’afectació dels acords de les Comunitats de Propietaris sobre la prohibició de l’activitat turística en habitatges d’ús turístic, així com l’augment de les quotes.

El President de l’AAT, Joan Calvet, ha valorat positivament l’acollida que ha tingut la jornada i ha explicat que “es tracta d’una gran oportunitat perquè els professionals de l’àmbit apartamentístic puguin compartir coneixements i traslladar les seves inquietuds davant de l’evolució constant que presenta un sector tan dinàmic”. Alhora, ha afegit que “és important estar al dia de les novetats que afecten els habitatges d’ús turístic per tal d’oferir un producte de qualitat i totalment reglat”.

Abans de finalitzar la jornada diversos col·laboradors de l’ATT han presentat els seus serveis a tots els seus assistents. Així ho han fet Segurturismo, una empresa amb més de 40 anys d’experiència en la construcció i reformes per al sector turístic i Icnea que ha mostrat Channel Manager, un software de gestió de reserves per a apartaments turístics.

Posteriorment, el President de l’Associació, i la Regidora de Turisme de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez, han estat els encarregats de tancar aquesta VIII edició de la jornada. Finalment, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha ofert a tots els assistents una visita turística per al municipi amb la que s’ha donat per conclosa la Jornada de Turisme organitza per l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)