El programa Trencadís, de 8TV, entrevista Vicenç Martí, secretari de l’Associació Hotelera

El programa de 8TV Trencadís, presentat excepcionalment la setmana passada per Ruth Jiménez -normalment ho fa la Sandra Barneda- va entrevistar dijous passat, dia 18 de febrer, el secretari de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Vicenç Martí. El tema sobre el qual va girar l’entrevista va ser la celebració del Saloufest, que enguany torna a la Costa Daurada central, tot i que amb un 20% menys de participants, ateses les pressions que han fet tant la pròpia Associació Hotelera com l’Ajuntament de la localitat.

En aquest sentit, enguany, els estudiants anglesos hauran de practicar els esports fora de la localitat salouenca i fora també dels pobles del voltant, havent-se de desplaçar, en alguns casos, fins a una hora de trajecte per accedir a instal·lacions esportives de caire privat.

Programa 111. MINUT 1.26.27”

http://www.8tv.cat/programa/trencadis/

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)