El Patronat de Turisme i l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre signen un conveni de col·laboració

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Inma Rodríguez, i el president de l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre (AAT), Joan Calvet, han signat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en la difusió de la normativa en matèria d’habitatges d’ús turístic i en la tasca de promoure el seu compliment.

El conveni estableix que ambdós organismes col·laboraran per difondre la normativa i els requisits necessaris per exercir l’activitat, així com organitzar xerrades informatives per al seu correcte coneixement. El conveni també contempla la col·laboració per tal de promoure que tots els habitatges d’ús turístic que comercialitzen i gestionen a Tarragona tant particulars com empreses compleixin els requisits establerts per la regulació vigent. Des de l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre s’elaboren materials informatius i divulgatius respecte la seva activitat que també seran difosos a través del Patronat de Turisme.

La presidenta del Patronat, Inma Rodríguez, ha explicat que “amb aquest conveni augmentem els esforços per vetllar pel correcte funcionament dels Habitatges d’Ús Turístic, un tipus d’establiment legal, regulat i sotmès a les obligacions que fixa la Llei de Turisme 159/2012 de la Generalitat de Catalunya”. I ha afegit: “El turisme és un motor econòmic important de la nostra ciutat i cal que treballem plegats, des de l’àmbit públic i el privat per fer de Tarragona una destinació turística de qualitat que compta amb una oferta àmplia i variada que compleix amb tots els requisits legals i que s’adapta a les diverses necessitats de les persones que viatgen”.  Per la seva banda, el president de l’Associació, Joan Calvet, ha explicat “Des de l’AAT estem molts satisfets perquè el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona doni un pas més i col·labori de manera més activa en la tasca de pedagogia i regulació del sector”.

L’acord signat amb una vigència de dos anys permetrà que el Patronat i l’Associació es mantinguin permanentment informats i actualitzats respecte a la normativa vigent.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)