El món empresarial hoteler viatja a Tenerife amb Tez Tour per celebrar la seva convenció anual internacional

El president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig, va viatjar la setmana passada a Tenerife on l’important touroperador Tez Tour va celebrar la seva convenció anual internacional. En aquest viatge també hi van ser presents representants del Grup Palas, Ohtels, PortAventura World&Ferrari Land, dels Patronats de Salou,Cambrils, Vila-seca-La Pineda i de 4R Hotels.

En total, a l’illa s’hi van congregar 350 agents de viatge de Rússia, països bàltics, Bielorrússia, Bulgària i Rumania.

Cal dir que a Tenerife es va celebrar el 22 aniversari de la constitució de Tez Tour, touroperador que té presència en 29 països i que ja compleix 13 anys en aquesta illa.

Els agents de viatge van poder participar a una sessió de treball a Finca Punta del Lomo, a San Miguel de Abona, en la què van tenir l’oportunitat de conèixer les novetats de la destinació.

També van assistir a Adeje a diferents tallers tradicionals: terrisseria, calat canari, mojos, joieria amb pedres canàries o catifes amb arenes del Teide i van visitar llocs d’interès turístic com el Parc Nacional del Teide o el Parc Rural d’Anaga.

Xavier Roig, que ha tornat del viatge amb bones sensacions i tot i que la crisi russa encara no ha finalitzat, ha dit que espera que “poc a poc tot vagi tornant a la normalitat” i  que “poc a poc, el turisme rus pugui tornar a tenir les bones xifres de visitants que hi havia hagut fins al 2013”. El president dels hotelers manifesta que “em de continuar donant suport al mercat rus, el tercer del rànking que ens visita aquests moments, després d’uns anys complicats per la moneda i per l’economia del seu país”. I tot i així, “han aconseguit repuntar i canviar la tendència cap a positiva dels turistes russos que ens visiten”.

Per Roig, “gràcies al pla de la taxa podem destinar els recursos necessaris a fer promoció de la nostra destinació en diferents països i això ens permet captar clients, a l’hora que fidelitzar-los i mostrar la nostra rica i variada oferta turística”.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)