El concurs Re Think premiarà els TOP 10 millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera a Espanya

Les jornades Re Think Hotel III, la finalitat de les quals és la presentació del concurs pel reconeixement dels TOP 10 millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera a Espanya, es portaran a terme el proper dijous, dia 19 de maig, a partir de les 15h., a PortAventura Business & Events (av. De l’Alcalde Pere Molas, Vila-seca).

L’organització de l’acte és a càrrec del Grupo Habitat Futura y TSMedia (www.turismosostenible.com), amb la implicació de la Secretaria d’Estat de Turisme del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme; l’Oficina Espanyola del Canvi Climàtic del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient; i l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i la Fira FITUR.

Les jornades, celebrades recentment a Gran Canaria amb un notable èxit de participació, tenen com a objectiu abordar aspectes d’innovació, estratègies per incrementar la demanda, noves mesures de creixement, finançament i màrqueting verd, així com altres aspectes de sostenibilitat social o RSE, accessibilitat i fidelització del turista mitjançant el posicionament online.

En el marc de la Fira FITUR i de la mà de les entitats organitzadores i col·laboradores, s’atorgarà el reconeixement als 10 millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera a Espanya. Així mateix, es publicaran oficialment els projectes seleccionats al web, així com en els canals dels Ministeris i institucions vinculades.

La inauguració de l’acte del 19 de maig, a partir de les 15.15h., comptarà amb la benvinguda de Choni Fernández, directora de serveis centrals de PortAventura. I amb l’assistència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; Carmen Mansilla, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació de la Generalitat; Carme Rubió, subdirectora general de Programació turística de la Generalitat de Catalunya; Andreu Suriol, president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona; David Batalla, president de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT); Benet Presas, regidor de Turisme de Salou; Tomás Azcárate, president de l’Institut de Turisme Responsable Biosphere; i Cèlia Galera, directora general del Grupo Habitat Futura.

A continuació, a les 16h. tindrà lloc la presentació del concurs RE THINK HOTEL, a càrrec d’Emma Alonso, project manager del Grupo Habitat Futura. A les 16.10h. exposició d’idees sota el títol ‘Innovació Hotelera. Incrementar la demanda mitjançant la renovació a l’oferta’. Les presentacions aniran a càrrec de destacats professionals del món empresarial: Ignacio Aroztegui, delegat Grans Comptes de Knauf; Ramón Carneros, sales manager a Matimex; Roberto Lepori, director Marqueting Interface España; i Robert Fauria, de contractació energia Grup Soler. Tots ells faran de moderadors en les intervencions d’empresaris del sector hoteler i turístic: Mónica Vallejo, propietària de l’Hotel Boutique Hostal Grau; Eduard Farriol, director general d’Ohtels; Pablo Saiz, arquitecte Modulab de l’Hotel Langre Surf Cottage; Nuria Varela, responsable de qualitat del Grup Reside; Marifé Bellaubí, d’Arquitectes Untaller, d’Aqcua Hotels; Carlos Cascante, soci del consell d’administració de Mas Salagros; Josep Maria Bagudà, director general de Serhs Tourism & Hotels; i Iraima Carceller, directora d’H10 Vintage Salou.

A les 17.30h., arribarà la segona ponencia sota el títol ‘Capta i fidelitza clients’. Posiciona’t a la xarxa!, primera taula de debat, presentada per Jimmy Pons, cap d’Innovació i Turisme BlueBay Resorts, que comptarà amb la participació, per part de Byhours, de Christian Rodríguez, CEO & Founder; y de Joantxo Llantada, de Digital Tourism Think Tank (Yahoo).

A les 18h., hi haurà un Coffee Break amb networking i continuarà la següent ponencia a les 18.30h. sota el títol ‘Estratègies de creixement mitjançant la sostenibilitat i accessibilitat RSC’, presentada per Joantxo Llantada, de Digital Tourism Think Tank (Yahoo).

En aquest apartat està prevista la participació d’Ivonne Ortiz, directora general LA MOLA, de Hilton Hotels; Miguel Escobosa, subdirector d’operacions de Catalonia Hotels; Catalina Alemany, CRS Manager RIU, de RIU; Jaume Salvat, responsable de producte i enoturisme del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya; i Tomás Azcárate, president de l’Institut de Turisme Responsable Biosphere.

La segona taula de debat arribarà a les 20h, i tractarà de la captació i fidelització de clients buscant el posicionament a la xarxa. La presentació anirà a càrrec de Jimmy Pons. Hi participaran Sergio Maranillo, responsable de comunicacions unificades de Catalunya i Aragó (Vodafone); Diego Alonso, industry manager d’Espanya (Trivago); i Enric López, director master univ. Direcció d’Empreses Turístiques (EUHT CETT-UB).

Després de les jornades els hotels acreditats assistents podran gaudir d’un sopar gratuït i un brindis final de celebració.

L’accés a les jornades és gratuït, l’aforament és limitat.

Per a la inscripció és necessari registrar-se prèviament: eventos@habitatfutura.com

Tel: 93 207 40 35

http://www.rethinkhotel.com/3a-edición-2016/evento-salou/

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)