David Nadal, nou director tècnic de la FEHT

El 2021 ha de ser l’any on el turisme a la Costa Daurada i a les Terres de l’Ebre comenci a remuntar després d’un 2020 qualificat com el pitjor de la història per al sector. Per això, la Junta directiva de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), presidida per Berta Cabré, ha decidit incorporar a David Nadal com a nou director tècnic de l’entitat.

David Nadal ha dedicat tota la seva carrera professional al sector turístic de la província de Tarragona. Així doncs, compta amb més de 30 anys d’experiència liderant i treballant en hotels, càmpings i agències de viatges receptives de la demarcació. A més, també ha estat professor associat a l’Escola Universitària de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili. Actualment, és soci i gerent d’Alnader Assessors Turístics, una empresa dedicada a l’assessorament i gestió d’establiments turístics i d’oci.

Pel que fa a la seva nova incorporació a la FEHT, Nadal comenta que desitja “aplicar tota la meva experiència i coneixements en gestió i direcció en empreses turístiques per retornar el sector turístic a les dades dels anys anteriors a la pandèmia”. Així, Nadal centrarà els seus esforços en la planificació d’un ambiciós pla de promoció, així com en cercar fórmules per tornar a activar el turisme un cop la pandèmia baixi d’intensitat.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT, afirma que “ens trobem davant d’una situació molt complicada, amb establiments turístics que fa més de 18 mesos que estan tancats, per això, hem decidit reforçar el nostre equip tècnic amb professionals experimentats. No serà fàcil sortir-se’n, però si estem en mans dels millors professionals, tindrem més opcions”.

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)