Conveni entre PortAventura Resort i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT)

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) i PortAventura World Parks & Resort han signat un acord orientat a consolidar la col·laboració entre ambdues entitats. L’objectiu primordial d’aquest conveni és potenciar la presència dels serveis de PortAventura (PortAventura Park, Caribe Aquatic Park i, el proper any, Ferrari Land) en el portafoli de prestacions dels establiments hotelers associats a la FEHT.

Giovanni Cavalli, director General Comercial de PortAventura World, valora molt positivament aquesta col·laboració: “La FEHT ha estat sempre un partner fonamental per a l’èxit de l’activitat de PortAventura”. En aquest sentit, “PortAventura World està estretament vinculat al territori, una zona de gran tradició turística que ha estat clau pel desenvolupament del projecte, especialment per a la promoció internacional. Esperem que aquesta cooperació fluïda continuï desenvolupant-se al llarg dels pròxims anys”.

Per la seva part, el president de la FEHT, David Batalla, ha manifestat que “per a la nostra entitat, és un plaer renovar l’acord de col·laboració amb PortAventura World, un important referent turístic del territori. Any rera any, PAW ens mostra, amb fets, el seu compromís amb la demarcació. I enguany, amb Ferrari Land, torna a catapultar la Costa Daurada com una destinació de vacances pionera a nivell mundial”.

Sobre la FEHT

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la p rovíncia de Tarragona (FEHT) aglutina tot el teixit empresarial i és un aliat estratègic del Campus d’Excel·lència Internacional Catalunya Sud. La seva missió és vetllar pels interessos del sector, que inclou entitats tan importants com l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada; l’Associació d’Agències de Viatges Receptives de la Costa Daurada; l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona (AEH); l’Associació d’Hotels de Tarragona i PortAventura World.

L’objectiu de la FEHT és aglutinar tot el sector empresarial turístic i defensar al màxim els seus interessos. Es tracta d’una federació vinculada estretament a la Fundació Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, amb seu a Vila-seca.

Sobre PortAventura World Parks & Resort

PortAventura World Parks & Resort és una de les millors destinacions de vacances y oci familiar d’Europa i al llarg dels seus 20 anys d’història ha rebut més de 65 milions de visites. Amb una ubicació privil·legiada i propera a Barcelona, el resort opera 4 hotels temàtics de 4 estrelles i 1 hotel de 5 estrelles (PortAventura Hotels), amb un total de 2.100 habitacions, i un centre de convencions (PortAventura Convention Centre) amb capacitat per a fins a 4.000 persones. En la seva oferta comercial s’inclouen també 3 camps de golf (dos d’ells dissenyats per Greg Norman) i un beach club amb accés directe a la platja. PortAventura World Parks & Resort compta també amb un parc temàtic i un parc aquàtic líders a Europa amb una oferta d’atraccions de referència mundial. Al 2017 s’incorporarà un tercer parc temàtic dedicat a la prestigiosa signatura italiana Ferrari.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)