Comunicat FEHT – 16 de març

Davant la situació sanitària actual i per tal de col·laborar en la prevenció de l’expansió del Coronavirus, la FEHT vol comunicar el següent:

  • En els darrers dies hem treballat conjuntament amb les Autoritats Sanitàries, Generalitat de Catalunya, Govern d’Espanya i altres Associacions sectorials per tal d’aplicar al sector turístic i hostaler totes les mesures que s’han sol·licitat.
  • Així, s’ha sol·licitat a tots els restaurants i bars de la província que tanquin. Pel que fa als establiments d’allotjament com hotels, càmpings i apartaments turístics de la província de Tarragona que romanen oberts, se’ls hi està recomanant que intentin tancar, sempre oferint la millor solució a tots els seus clients per tal que puguin confinar-se a casa seva.
  • Cal recordar que, per l’època de l’any en la que ens trobem -temporada baixa-, una gran part de la planta hotelera, càmpings i apartaments turístics, així com molts restaurants de les principals poblacions turístiques ja es trobaven tancats.
  • Un cop s’aconsegueixi superar aquesta situació excepcional, des de la FEHT es faran les valoracions econòmiques pertinents. Alhora, restem a l’espera de conèixer quines seran les ajudes econòmiques que s’oferiran al sector turístic des de l’Administració Pública.

Des de la FEHT volem agrair públicament l’esforç de tots els equips sanitaris, així com de totes les persones que estan contribuint a mitigar aquesta situació.

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)