Comunicat – Fallida Thomas Cook

Arran de la fallida del touroperador Thomas Cook, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona vol informar:

  • Estimem que uns 55.000 viatgers britànics havien contractat els seus viatges a la Costa Daurada mitjançant el touroperador Thomas Cook durant aquesta temporada 2019.
  • Fins a la data, ja havien gaudit les seves vacances uns 53.000 viatgers. Així doncs, fins a final de la temporada, s’estima que mancava un 5% del total per fer la seva estança a la Costa Daurada.
  • Els viatgers presents a la Costa Daurada afectats per aquesta fallida rebran tots els serveis contractats i seran repatriats en altres vols gestionats pel govern britànic.
  • Així doncs, es tracta d’una empresa amb una operativa considerable a la Costa Daurada i la seva fallida pot afectar molt negativament als empresaris que treballaven amb aquest operador a causa dels impagaments que es patiran.
  • La FEHT reclama a les diferents administracions públiques que s’impliquin per tal que, de cara a la propera temporada, es pugui suplir aquesta operativa amb altres touroperadors i companyies aèries.
  • La FEHT lamenta la fallida d’una empresa líder en el turisme mundial i, sobretot, la pèrdua de llocs de treball que es produiran a tot el món.

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)