Càmpings Tarragona recapta més de 4.600 € per als nens i nenes amb càncer

Durant la primera quinzena de juliol, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha posat en marxa la tercera edició de la iniciativa solidària “Els càmpings es posen la gorra”, on tots els diners recaptats s’han destinat a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Aquesta col·laboració, que va néixer l’any 2020, té per objectiu ajudar l’entitat a mantenir les diferents activitats i projectes que duen a terme amb els infants i adolescents amb càncer.

En aquesta tercera edició s’hi han sumat 20 càmpings, els quals han decidit vendre o regalar entre els seus visitants una gorra dels anteriors programes. En total, han adquirit 1.540 gorres.

Aquest matí, Mireia Sans, presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i en representació de tots els establiments participants, ha fet entrega dels 4.620 euros recaptats a l’AFANOC. Durant l’acte simbòlic de donació del xec al Càmping Prades Park, Sans ha assegurat que “aquesta és una iniciativa solidària que ja podem donar per consolidada al nostre sector. Cada any hi ha més càmpings que ens demanen participar-hi i, per descomptat, per a tots nosaltres és un orgull poder ajudar els infants i adolescents amb càncer”.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)