Càmpings Tarragona recapta 4.350 € per als nens amb càncer

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre va posar en marxa el passat 4 i 5 de juliol la iniciativa solidaria ‘Els càmpings es posen la gorra’ on tots els diners recaptats s’han destinat a l’Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Aquesta col·laboració va néixer fruit de la necessitat de l’AFANOC de buscar noves alternatives a l’acció ‘Posa’t la Gorra!’ que, enguany, a causa de la Covid-19 no s’ha pogut realitzar amb normalitat.

Així, una quinzena de càmpings que formen part l’Associació de Càmpings Tarragona va decidir vendre o regalar entre els seus visitants una gorra de les edicions anteriors del programa. En total, durant els dos dies, es van vendre 2.175 gorres per un import total de 4.300 euros.

Aquest matí, Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i en representació de tots els establiments participants, ha fet entrega de la donació a l’AFANOC. Durant l’acte simbòlic de donació del xec al La Siesta Salou Resort & Camping, Antón ha assegurat que “estem molt emocionats amb el resultat d’aquesta acció. És un any profundament complicat per al sector turístic. Tot i això, la voluntat de col·laborar amb els infants i adolescents amb càncer ha fet que puguem fer aquesta donació”. A més, ha afegit que “desitgem que la normalitat pugui tornar ben aviat i des de l’Associació de Càmpings intentarem seguir col·laborant els propers anys amb l’AFANOC”.

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)