CaixaBank i la FEHT signen un acord per establir una línia de crèdit de 100 milions d’euros

CaixaBank i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) han signat la renovació del conveni de col·laboració que estableix una línia de crèdit de 100 milions d’euros en condicions preferents i fa una oferta de productes i serveis destinada a tots els membres de la FEHT en condicions especials.

Aquesta oferta és en matèria de finançament d’edificis, renovació d’instal·lacions, especialment en inversions que millorin la sostenibilitat dels establiments, finançament de circulant, gestió de cobraments i pagaments, tresoreria, innovació i banca online, assegurances i previsió empresarial, facilitats per als empleats i banca privada, a més de convidar a participar de l’obra social.

Mentrestant, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la provincia de Tarragona es compromet a difondre i comunicar als seus membres l’oferta de productes i serveis detallada al conveni, a més de fer difusió d’aquelles ofertes comercials puntuals de CaixaBank destinades al col·lectiu o al públic en general que es considerin oportunes segons les dues parts.

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del director territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez, i amb la presidenta de la FEHT, Berta Cabré.

Josep Mª Gonzàlez, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha reiterat el compromís de l’entitat financera amb un sector estratègic com és el turístic tot destacant ”la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, Berta Cabré, presidenta de la FEHT, ha senyalat que “acords com aquests ens permeten liderar la transformació continua del sector turístic per continuar sent el motor socioeconòmic a la província de Tarragona.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)