CaixaBank Hotels & Tourism i la FEHT llancen una línia de finançament de 100 milions d’euros per seguir impulsant i donant suport al sector turístic

CaixaBank i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, han signat un conveni de col·laboració que posa a l’abast de tots els membres de la Federació i socis de les associacions integrants de la mateixa, una línia específica de finançament de 100 milions d’euros. Aquesta activació de la línia de crèdit té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector hoteler, del càmping i dels apartaments turístics de les comarques tarragonines i inclou, a més, una àmplia oferta de serveis i productes financers en condicions avantatjoses, dissenyats exclusivament tenint en compte les necessitats del sector turístic.

L’acord ha estat subscrit per la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Berta Cabré, i el director comercial d’empreses de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Antonio Asensio. La signatura ha tingut lloc a la seu de de la FEHT al Parc Científic i Tecnològic del Turisme i Oci de Vilaseca.

El conveni de col·laboració preveu uns avantatges per als socis en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament oferint més productes i serveis de finançament a curt termini i d’una pòlissa de crèdit amb condicions més favorables per als socis.

El director comercial d’empreses de CaixaBank, Antonio Asensio, ha reiterat el compromís de l’entitat financera, a través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, amb el sector turístic i hoteler de la província tot destacant “la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, Berta Cabre, ha destacat l’interès que per als socis de la Federació tenen els productes financers en les condicions establertes al conveni de col·laboració, en la mesura en que pot ajudar a potenciar l’activitat econòmica del sector que en definitiva acaba contribuint en el foment del dinamisme del territori.

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)