Berta Cabré nova presidenta de la FEHT

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província (FEHT) comunica tot seguit els termes del relleu presidencial de l’entitat:

  • L’actual president de la FEHT, Eduard Farriol Batalla, després dels quatre anys de mandat iniciats l’any 2017, deixa la presidència dins el procés natural de relleu del càrrec, el qual ja està contemplat dins els estatuts de l’organització.
  • Berta Cabré i Prim passa a ser la primera presidenta de la FEHT i desenvoluparà el càrrec durant els pròxims quatre anys, amb possibilitat de prorrogar-ne quatre anys més.
  • El relleu de la presidència respon a la ferma voluntat que té la FEHT per renovar les persones i els lideratges de l’entitat i no perpetuar-se en els càrrecs que, per altra banda, sempre han estat posicions professionals de representació institucional i sectorial 100% altruistes, i que mai han estat remunerades malgrat la forta implicació i dedicació que comporten.
  • La nova presidenta, Berta Cabré, afronta un nou mandat de la FEHT en un context malauradament molt complex per al conjunt de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, el qual exigeix d’una nova visió de tot el teixit empresarial del sector per tal de donar respostes innovadores i valentes als reptes de futur que tindran les destinacions.
  • En aquest sentit, Berta Cabré ja està preparant un nou i ambiciós model de treball de la FEHT que permeti a l’entitat reposicionar-se d’una manera sòlida i eficient davant els importants canvis d’entorn que experimentarà el sector turístic. En poques setmanes, la nova presidenta de la FEHT donarà a conèixer les línies mestres d’aquest nou model de treball i organització de la FEHT.

El relleu presidencial de la FEHT ja s’ha fet efectiu i Berta Cabré ha començat el seu mandat des del passat 29 de juny. La FEHT és l’entitat patronal que representa al conjunt del teixit empresarial turístic de tota la província de Tarragona, ja que engloba, per una part, a totes les associacions empresarials d’allotjament turístic (Hotels, Càmpings i Apartaments) i, per una altra, a l’Associació d’Agències de Viatges Receptives i a l’Associació Empresaris Hostaleria, la qual bàsicament representa a restaurants i bars. A més a més, compta també amb la implicació de PortAventura World gràcies al conveni de col·laboració que ambdues organitzacions porten desenvolupant des de fa anys.

Berta Cabré, la primera presidenta de la FEHT
Berta Cabré es converteix enguany en la primera dona que presideix la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província (FEHT) durant els seus 20 anys de funcionament.

Berta Cabré, Enginyera Tècnica en informàtica per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Postgrau en Gestió Gerencial Local, actualment és gerent del Càmping Joan Bungalow Park de Cambrils i, a més a més, compta amb una llarga experiència professional en tasques de gestió i direcció, tant d’empreses turístiques com d’organitzacions professionals i empresarials relacionades. A més dels 11 anys al capdavant del Càmping Joan, Berta Cabré ha estat vicepresidenta de la Federació Espanyola d’Empresaris de Càmpings (2009-2016), presidenta i vicepresidenta de la Federació Catalana de Càmpings (2009-2017), presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre (2009-2017), i membre de la junta directiva de la Confederació de Càmpings del Mediterrani i vicepresidenta de la FEHT, ambdós des de 2017.

A més del seu intens vincle professional i empresarial amb el sector del càmping en concret, i del turisme en general, Berta Cabré també ha ocupat càrrecs i funcions directives i d’assessorament a entitats més institucionals com el Consell de Marca Costa Daurada de la Diputació de Tarragona, del qual ha estat membre durant 11 anys, o a l’Agència Catalana de Turisme amb la qual ha col·laborat al Consell de Direcció com a membre integrant del 2009 al 2016. En l’àmbit més acadèmic, Berta Cabré ha estat professora universitària convidada de la URV al Postgrau en Innovació en la Gestió de Càmpings i membre del Consell Social de la URV des del 2018.

 

Leave a comment

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)