Arriba la trobada Smart times 2017 a Salou

El president de Mercedes Benz España, Reiner Hoeps, acompanyat d’altres membres gestors de l’empresa, ha comunicat recentment a l’alcalde de Salou, Pere Granados, que el municipi serà la seu de la trobada anual d’Smart Times que se celebrarà el proper mes de juny de 2017.

Aquest esdeveniment té un carácter internacional i aplega uns quants milers d’aficionats i amants d’aquest vehicle de tot el món. En aquesta ocasió passaran uns dies a Salou amb un extens programa d’activitats a realitzar, a més de la tradicional concentració i recorregut d’Smarts per la ciutat.

El batlle de Salou va comunicar a la delegació de Mercedes Benz la seva satisfacció pel fet d’haver escollit Salou per a la trobada. També va destacar que iniciatives com aquesta “prestigien i donen bona imatge a la ciutat”. Per això “sempre seran benvingudes”.

Font: Ajuntament de Salou

http://www.smarttimes17.com

 

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)