Arriba la II Jornada 
’Treballa al Turisme’

  • El pròxim dijous, 7 de març, de 9 h a 15 h, més de 30 empreses del sector turístic de la província recolliran CV i faran entrevistes de selecció de personal a la seu de la FEHT, al Parc Científic i Tecnològic de Vila-seca
  • En la primera jornada, l’any passat, van participar-hi més de 400 persones, entre estudiants i persones amb tota mena de perfil professional interessades a ocupar un lloc de feina al sector turístic

Molt aviat s’iniciarà una nova temporada turística i, per això, el sector de l’allotjament -hotels, càmpings i apartaments- i la restauració de la Costa Daurada organitzen la II Jornada “Treballa al Turisme”. Es tracta d’una iniciativa que permet a totes les persones que volen treballar al sector turístic, conèixer diverses empreses turístiques de la província en un sol matí.

L’any passat van ser més de 400 les persones que hi van participar. Eduard Farriol, president de la FEHT, confirma que “la primera edició va ser un èxit, en un matí podem donar a conèixer diverses empreses als candidats i hi mantenim breus entrevistes que, en molts cops, fructifiquen en forma de contractació laboral. És una acció que ens beneficia a tots, professionals i empreses”.

Així, el pròxim 7 de març, de 9 h a 15 h, més de 30 empreses del món dels hotels, càmpings, apartaments i restauració amb presència a arreu del territori, com SalouCambrilsVila-secaTarragonaMuntanyes de PradesTerres de l’Ebre… i sota el paraigua de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), es presentaran en una jornada per tal de captar candidats i candidates que es vulguin dedicar al món de l’hostaleria i el turisme.

La trobada s’ha programat al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Vila-seca, centre neuràlgic del coneixement turístic (c. Joanot Martorell, 15), i oferirà als aspirants a trobar feina la possibilitat de conèixer aquestes empreses, lliurar els seus currículums i entrevistar-se directament amb els responsables de Recursos Humans de les empreses d’una forma personalitzada. Els interessats podran escollir les empreses que volen conèixer i a quines volen lliurar el currículum.

La jornada és oberta tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb tota mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com poden ser: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.

Per participar en la II Jornada “Treballa al Turisme”, els interessats s’han d’inscriure prèviament a través del web www.feht-turisme.org/treballa-al-turisme 

La FEHT i els Patronats de Turisme: treballant junts per la Costa Daurada

La FEHTFederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament i la restauració de la província de Tarragona. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent en aquesta demarcació. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de SalouCambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya.

Integra les següents organitzacions professionals: l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l‘Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’EbrePortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona.  www.feht-turisme.org

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)