III JORNADA TREBALLA AL TURISME – TARRAGONA

III JORNADA TREBALLA AL TURISME – TARRAGONA

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona, juntament amb les Associacions que ens formen part, organitza la III Jornada “Treballa al Turisme”.

Aviat s’iniciarà una nova temporada turística i, per això, el sector de l’allotjament -hotels, càmpings i apartaments- i la restauració de la Costa Daurada ha decidit organitzar properament la III Jornada “Treballa al Turisme”. Es tracta d’una iniciativa innovadora que permetrà a totes les persones que volen treballar al sector turístic, conèixer diverses empreses turístiques de la província en un sol matí.

Així, el pròxim 5 de març, de 9 h a 15 h, més de 30 empreses del món dels hotels, càmpings, i apartaments -des d’empreses familiars a grans corporacions- amb presència a arreu del territori, com Salou, Cambrils, Vila-seca, Tarragona, Muntanyes de Prades, Terres de l’Ebre… i sota el paraigua de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), es presentaran en una tercera jornada pionera per tal de captar candidats i candidates que es vulguin dedicar al món de l’hostaleria i el turisme.

La trobada s’ha programat al OH!TELS LA HACIENDA (Plaça de la Unió Europea, 1. 43481 La Pineda, Vila-seca) , i oferirà als aspirants a trobar feina, la possibilitat de conèixer aquestes empreses, lliurar els seus currículums i entrevistar-se directament amb els responsables de Recursos Humans de les empreses d’una forma personalitzada.

Els interessats podran escollir les empreses que volen conèixer i a quines volen lliurar el currículum. La jornada que organitza la FEHT és oberta tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb tot tipus de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments d’allotjament, com poden ser: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.

Treballa al turisme
Treballa al turisme 2
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús.