I JORNADA TREBALLA AL TURISME – TERRES DE L’EBRE

I JORNADA TREBALLA AL TURISME – TERRES DE L’EBRE

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona, juntament amb les Associacions que ens formen part, organitza la I Jornada “Treballa al Turisme” a les Terres de l’Ebre.

Aviat s’iniciarà una nova temporada turística i, per això, el sector de l’allotjament -hotels, càmpings i apartaments- i la restauració de la Costa Daurada ha decidit organitzar properament la I Jornada “Treballa al Turisme”. Es tracta d’una iniciativa innovadora que permetrà a totes les persones que volen treballar al sector turístic, conèixer diverses empreses turístiques de la província en un sol matí.

Així, el pròxim 12 de març, de 9 h a 15 h, més de 30 empreses del món dels hotels, càmpings, i apartaments amb presència a les Terres de l’Ebre… i sota el paraigua de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), es presentaran en una segona jornada pionera per tal de captar candidats i candidates que es vulguin dedicar al món de l’hostaleria i el turisme.

La trobada s’ha programat a l’ESPAI EBRE Km 0. (Av. Sant Jaume, 42-52. 43870 Amposta), i oferirà als aspirants a trobar feina, la possibilitat de conèixer aquestes empreses, lliurar els seus currículums i entrevistar-se directament amb els responsables de Recursos Humans de les empreses d’una forma personalitzada.

Els interessats podran escollir les empreses que volen conèixer i a quines volen lliurar el currículum. La jornada que organitza la FEHT és oberta tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb tot tipus de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments d’allotjament, com poden ser: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.

Treballa al turisme
Treballa al turisme 2
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús.