5A Jornada “Treballa al Turisme” Costa Daurada

El pròxim 14 de març la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província celebra la 5A Jornada Treballa al Turisme Costa Daurada a firaReus Events en horari de 9 h a 14 h, amb més de 40 empreses del món dels hotels, càmpings, apartaments, i instituts i Universitat de la província de Tarragona. Sota el paraigua de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província, es presentarà la ja 5A Jornada pionera de recerca de feina al món de l’Hostaleria i el Turisme.

Fes “clic aquí” per consultar els accessos a firaReus Events.

La Jornada que organitza la FEHT és oberta a tots els públics; estudiants relacionats amb el món de l’hostaleria i el turisme, persones amb tota mena de perfil professional que estiguin interessats/des a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com poden ser: direcció, recepció, restauració, cuina, manteniment, animació, administració, dependent/a de botiga, etc.

A continuació podràs trobar les Bases de com realitzar la inscripció a la Jornada (acció imprescindible per poder assistir-hi, ja que a les portes d’accés us demanarem l’e-mail de confirmació de la vostra inscripció)

  1. Hauràs de revisar el llistat d’establiments que participen en la Jornada (Fixa’t que clicant damunt de cadascun d’ells podràs accedir al perfil d’aquest, ubicació, lloc de treball que ofereix, descripció de l’empresa, etc.)
  2. Clica damunt de la pestanya “Vull inscriure’m!” i omple totes les teves dades personals que et demanem.
  3. Per finalitzar el procés, fes “clic” damunt de “Inscriure’m a la Jornada” i apareixerà un missatge conforme les teves dades s’han registrat correctament. A més a més rebràs un correu electrònic confirmant la teva inscripció. El dia de la Jornada et demanarem aquest e-mail per verificar la teva inscripció i així poder accedir a les instal·lacions.
    Uns dies amb anterioritat a la Jornada, rebràs un e-mail on et confirmarem la teva inscripció.

Et recomanem portar un mínim de 40 còpies del teu Curriculum Vitae, perquè si no vols entrevistar-te amb totes les empreses participants, sí que podràs deixar el teu CV a cadascuna de les safates que les empreses tindran habilitades.

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

Aquesta entitat està finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Subvenció concedida per a la Contractació laboral de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30IMES)